ساخت ماکت سه‌بعدی از بسته بندی

پلاگینز RealVue 3D Packager هم از طرف شرکت FFEI ارائه شده و میشه گفت مکملی هست برای طراحان بسته بند. با این برنامه میشه طبق یک نقشه CAD فایل سه بعدی و محل تیغ و تا خوردن بسته بندی رو مشخص کرد. ال گسترده توسط این پلاگینز به صورت سه بعدی تبدیل میشه و شما میتونین قسمتهای چسب خور، دایکات و حتی لبه های زایدی رو که قراری رویهم بیفتن رو به صورت کامل در یک نمونه سه بعدی مرور کنین.

خیلی اوقات طرح گسترده مشکلی نداره، اما در مرحله نهایی ساخت جعبه همیشه بعد از صحافی قسمتهایی به مشکل میخورن. از امکانات این برنامه میشه به تهیه ماکت سه بعدی پیش از چاپ و بررسی خطوط تا و دایکات، نمایش برجسته قسمتهای امباس شده، بررسی هات فویل و حتی نورپردازی در قسمتهای لمینیت شده اشاره کرد. چون در اکثر اوقات ساخت ماکت سه بعدی بصورت دستی دقت و زمان لازم رو میخواد، این برنامه خیلی برای طراحان بسته بندی به شناخت قسمتهای مشکل زا قبل و بعد از ساخت جعبه میتونه کمک کنه.

از امکانات دیگه این برنامه میتونیم به این موارد اشاره کنیم: شبیه‌سازی بافت در نقاط مختلف، تعیین مناطقی خاص برای امباس، هات فویل، طلاکوب و کلیشه، بروز کردن فوری سند دوبعدی و تبدیل به یک ماکت سه بعدی، امکان گرفتن خروجی مناسب از ماکت سه بعدی،‌ نمایش نقاطی که بعد از ماکت سازی با مشکل رویهم خوردگی مواجه میشوند.

[divider_adv topwidth=”0″ bottomwidth=”0″ linecolor=”#adadad” ]
منتشر شده در نسخه هفتم ماهنامه دیجیتال هنرهای تجسمی پآن آرت

اخبار هنری ایران و جهانبسته بندیپلاگینسه بعدیماکتنسخه هفتم