پان آرت - نشریه جامعه ی هنری ایرانیان
وب سایت علمی پژوهشی هنر

معرفی ده هنرمند معاصر ایرانی (قسمت دوم)

مطالعه قسمت دوم مطلب ده هنرمند معاصر ایرانی را به پیشنهاد ما انجام دهید.

0 327

معرفی ده هنرمند معاصر ایرانی

مطلب ده هنرمند معاصر ایرانی را فقط و تنها اگر به هنر و هنرمند ایرانی علاقه دارید مطالعه کنید. (قسمت دوم)

وای زد کامی

متولد 1335در تهران می باشد. او هم اکنون در نیویورک ساکن است و فعالیت هنری خود را در آنجا انجام می دهد. کامران یوسف زاده یا وای زد کامی هنرمندی است که سال ‌ها به صورت حرفه ‌ای مشغول به کار می باشد.

او در تمامی آثار خود سعی کرده است تا موضوعات دینی، ادبیات و فلسفی را کشف و منعکس کند. او در آثار خود تجرید، رمز و راز و عرفان را از طریق اشکال مختلف به نمایش در آورده است.

هنرمندان برتر ایران

خلق پرتره هایی منحصر به فرد

کامی در ابتدای فعالیت خود به خاطر نقاشی های پرتره در ابعاد بزرگ در سطح بین المللی مورد توجه قرار گرفت. او با خلق پرتره های منحصر به فرد از اطرافیان، خانواده و دوستانش در ابعاد بزرگ شهرت پیدا کرد.

این پرتره‌ ها به صورتی محو و خیال انگیز نقاشی شده‌ اند. تضادهایی بین آشنایی و نا آشنایی و مفاهیم دوگانه که در هنگام مواجه با آن در ذهن بیننده خطور می‌ کند.

کامی در کار‌های هنری خود ، تمایل به انسان شناسی و جهان شناسی را به تصویر می‌ کشد. او از طریق تمامی کارهای خود که شامل کلاژها، مجسمه ها ، نقاشی های انتزاعی و عکس های یادبود مکان های اسلامی می باشند، علاقه مندان را دعوت می کند تا فراتر از درک مشترک درباره زمینه های فرهنگی ، آموزه های دینی یا مناطق جغرافیایی فکر کنند.

آثار وای زد کامی در نمایشگاه های زیادی در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

مجموعه آثار او تا به امروز توسط موسساتی مانند موزه “هنر مترو پولیتن” ، “موزه سلیمان آر گوگنهایم” و “بنیاد واحد پاراسول لندن” خریداری شده ‌است.

محمدحسین عماد

متولد 1336 در اراک می باشد. او هم اکنون در تهران ساکن است و فعالیت هنری خود را در آنجا انجام می دهد.

بدون شک می توان از محمد حسین عماد به عنوان یکی از مشهورترین مجسمه سازان ایرانی با آثاری خیال انگیز و انتزاعی نام برد. آثار او الهام بخش و قابل تامل هستند.

فرم هایی غیر قابل توصیف

در آثار او سطوح ناشناخته و فرم های غیرقابل توصیف مشهود است که توسط تماشگران تکمیل می شود. در آثار عماد آفرینش های چند بعدی با محیط ارتباط می گیرند و مفاهیمی مانند خلا را در خود به بیننده نمایش می دهند.

او علاوه بر آفرینش آثار هنری مجسمه سازی، مشغول به آموزش حرفه ای به جمعی از مجسمه سازان ایرانی می باشد. عماد در سال 2005 میلادی موفق شد دیپلم افتخار چهارمین دوسالانه مجسمه سازی معاصر تهران را دریافت نماید و همچنین در همین رویداد به عنوان هنرمند سال برگزیده شد.

ماموریت های یک هنرمند

یکی از ماموریتهای محمد حسین عماد ایجاد فضاهای هنری عمومی در سراسر ایران می باشد. مجموعه ای از آثار او هم اکنون در پارک گفت و گوی تهران و همچنین دانشگاه شهید بهشتی قرار گرفته است.

ارسال یک پاسخ