پان آرت - نشریه جامعه ی هنری ایرانیان
وب سایت علمی پژوهشی هنر

رونمایی از مشعل المپیک ۲۰۲۰ میلادی

رونمایی از مشعل المپیک 2020 میلادی و معرفی طراح این مشعل توکوجین یوشیوکا:

0 507

رونمایی از مشعل المپیک ۲۰۲۰ میلادی

رونمایی از مشعل المپیک 2020 میلادی در کشور ژاپن و معرفی طراح این مشعل، موضوعی است که در این مطلب به آن پرداخته ایم. همانطور که می دانیم، امسال کشور ژاپن میزبان بازی های تابستان المپیک است و در همین راستا، توکوجین یوشیوکا Tokujin Yoshioka ، طراح ژاپنی، جزئیات جدیدی از مشعل المپیک 2020 توکیو را رونمایی کرد.رونمایی از مشعل المپیک ۲۰۲۰

این مشعل طلایی  که سر آن شبیه گل سرخ است هفتاد و یک سانتی متر است و مرحله به مرحله در پنج بخش باز می شود تا شبیه گلبرگهای گل ساکارا – گل ملی ژاپن بشود.

توکوجین برای ساخت مشعل از یک روش اکستروژن آلومینیومی استفاده کرد.

وی گفت كه این امر به آن، قدرت و وزن كم می دهد و “یك قطعه مجسمه ای مجزا و یکپارچه را تشكیل می دهد”

یوشیوکا افزود: “یکی از دلایل [استفاده از اکستروژن آلومینیوم] به این بود که من می خواستم طراحی را برای سازه نیز ساده نگه دارم.”

طراحی زیبا، حاصل یک تزیین سطحی نیست بلکه ریشه در ساختار زیبا دارد.

آلومینیومی که در مشعل یوشیکا استفاده شده از ضایعات ساختمانی ای است که در زلرله و سونامی ژاپن شرقی در سال ۲۰۱۱ به عنوان مسکن موقت در اختیار بی خانمان ها قرار گرفت.

یوشیوکا در ابتدای کار، با کودکان ساکن در منطقه آسیب دیده کار کرد تا شکوفه های گیلاس را ترسیم کند، که در نهایت این ایده برای شکل ساده مشعل به وی دست داد.

مشعل داران به طور سنتی مراسم سنتی مشعل المپیک را اجرا می کنند و پشت سر آنها گروه ورزشکاران و شهروندان در ورزشگاه ملی توکیو کنگو کوما Kengo Kuma آنها را همراهی می کنند.رونمایی از مشعل المپیک ۲۰۲۰

یوشیوکا گفت: “شکل چند منظوره شکوفه های گیلاس هنگامی که مشعل داران آن را حمل می کنند، نور خورشید را از زوایای مختلف منعکس می کند.” “ما امیدواریم که هر مشعل دار با درخشش مشعل در دست خود بدرخشد و شعله مشعل برای همه به یاد ماندنی بشود.”

یوشیوکا به دیزین گفت که به محض اعلام بازی های المپیک توکیو، حتی قبل از آغاز مسابقه ای برای این پروژه، کار روی مشعل را آغاز خواهد کرد.رونمایی از مشعل المپیک ۲۰۲۰

هیچ کس در آن لحظه نمی دانست که مسابقه ای برای طراحی مشعل المپیک وجود خواهد داشت اما به دلیل اینکه ایده ای درون من شکل گرفت و من کنجکاو شدم آن را در زندگی ام ببینم، مسابقه هم شکل گرفت.

فکر می کنم حتی اگر طرح من را رد هم می کردند، چیزی از اشتیاق من برای دستیابی به آن کم نمی شد.رونمایی از مشعل المپیک ۲۰۲۰

این طراح به دیزین گفت: طرح مشعل ۲۰۱۲ باربر و اسگربی در لندن، اگر چه طرح های برجسته ای بودند اما تاریخ در دراز مدت از آنها یاد نخواهد کرد. او همچنین به صراحت بیان کرد می خواهد مشعلی بسازد که کاملا با مشعل های قبلی متفاوت باشد.رونمایی از مشعل المپیک ۲۰۲۰

وی همچنین عنوان کرد که این طرح چشم بازدیدکنندگان بازی ها را به روی صنایع دستی و هنر و مهارت های ژاپن باز می کند. همچنین مهربانی و بی ریایی ژاپنی ها را به رخ همگان می کشاند.

مترجم واحد تحریریه مجله پان آرت: بهاره همتی

ارسال یک پاسخ